DRUHY TĚSTOVIN
SEMOLINOVÉ TĚSTOVINY
Těstoviny vyrobené ze semoliny (mouka z tvrdé pšenice Triticum durum, dovezená z Itálie; používá se při výrobě kvalitních těstovin, které se nerozvařují a mají vyšší nutriční hodnotu). Obsahují 1% panenského olivového oleje. Výrobek neobsahuje zvýrazňovače chuti ani konzervanty, díky kvalitním ingrediencím a pomalému způsobu sušení je dosaženo jedinečné chuti. Alergeny: lepek.Vyrábíme je ve všech tvarech, viz sekce „Tvary těstovin“.
ŠPALDOVÉ CELOZRNNÉ TĚSTOVINY
Těstoviny vyrobené ze špaldy (původní nešlechtěná pšenice s jemnou oříškovou příchutí, s vyšším podílem minerálních látek a bílkovin, lehce stravitelná, méně toxická pro alergiky). Obsahují 1% panenského olivového oleje. Výrobek neobsahuje zvýrazňovače chuti ani konzervanty, díky kvalitním ingrediencím a pomalému způsobu sušení je dosaženo jedinečné chuti. Alergeny: lepek.

Vyrábíme i vaječné.
VAJEČNÉ TĚSTOVINY
Těstoviny vyrobené z 35% semoliny (mouka z tvrdé pšenice Triticum durum), 35% pšeničné polohrubé mouky a 30% čerstvých vajec (na 1 kg mouky je použito 10 vajec). Výrobek neobsahuje zvýrazňovače chuti ani konzervanty, díky kvalitním ingrediencím a pomalému způsobu sušení je dosaženo jedinečné chuti. Alergeny: lepek, vejce.

Možno objednat v těchto tvarech: pasta per la zuppa, tagliolini, tagliatelle.
SEMOLINOVÉ OCHUCENÉ TĚSTOVINY
Těstoviny vyrobené ze semoliny (mouka z tvrdé pšenice Triticum durum), ochucené pouze čerstvým pyré z rajčat, červené řepy, špenátu, dýně Hokkaidó, medvědího česneku a sušenými hřiby. Díky kvalitním ingrediencím a pomalému sušení je dosaženo jedinečné chuti. Alergeny: lepek.
BEZLEPKOVÉ TĚSTOVINY
Naše bezlepkové těstoviny splnily potřebný limit v testech na lepek v akreditované zkušební laboratoři ALS Czech republic s.r.o. Složení: směs bezlepkové mouky (rýže, směs tapiokové mouky a brambor, vejce), olivový olej. Alergeny: vejce.
Pasta Daniela ® 2022