DRUHY TĚSTOVIN

SEMOLINOVÉ TĚSTOVINY

Těstoviny vyrobené ze semoliny (mouka z tvrdé pšenice Triticum durum, dovezená z Itálie; používá se při výrobě kvalitních těstovin, které se nerozvařují a mají vyšší nutriční hodnotu). Obsahují 1% panenského olivového oleje. Výrobek neobsahuje zvýrazňovače chuti ani konzervanty, díky kvalitním ingrediencím a pomalému způsobu sušení je dosaženo jedinečné chuti. Alergeny: lepek.

Vyrábíme je ve všech tvarech, viz sekce „Tvary těstovin“.

 

 

ŠPALDOVÉ CELOZRNNÉ TĚSTOVINY

Těstoviny vyrobené ze špaldy (původní nešlechtěná pšenice s jemnou oříškovou příchutí, s vyšším podílem minerálních látek a bílkovin, lehce stravitelná, méně toxická pro alergiky). Obsahují 1% panenského olivového oleje. Výrobek neobsahuje zvýrazňovače chuti ani konzervanty, díky kvalitním ingrediencím a pomalému způsobu sušení je dosaženo jedinečné chuti. Alergeny: lepek.

Vyrábíme i vaječné.

Možno objednat v těchto tvarech: Tagliatelle, Fettuccine, Fusilli, Spaghetti, Campanelle, Rigatoni malé, Rigatoni velké.

 

VAJEČNÉ TĚSTOVINY

Těstoviny vyrobené z 35% semoliny (mouka z tvrdé pšenice Triticum durum), 35% pšeničné polohrubé mouky a 30% čerstvých vajec (na 1 kg mouky je použito 10 vajec). Výrobek neobsahuje zvýrazňovače chuti ani konzervanty, díky kvalitním ingrediencím a pomalému způsobu sušení je dosaženo jedinečné chuti. Alergeny: lepek, vejce.

Možno objednat v těchto tvarech: Pasta per la zuppa, Tagliolini (krátké, dlouhé).

 

 

SEMOLINOVÉ OCHUCENÉ TĚSTOVINY

Těstoviny vyrobené ze semoliny (mouka z tvrdé pšenice Triticum durum), ochucené 20% čisté šťávy z čerstvých rajčat, špenátu či dýně Hokkaido. Hřibové jsou ochucené 3% vývaru z drcených hřibů. Sezónně vyrábíme těstoviny ochucené medvědím česnekem. Obsahují 1% panenského olivového oleje. Výrobek neobsahuje zvýrazňovače chuti ani konzervanty, díky kvalitním ingrediencím a pomalému způsobu sušení je dosaženo jedinečné chuti. Alergeny: lepek. Pro detailní náhled obrázky rozkliknětě.