Těstoviny semolinové dýňové - Gnocchetti
Těstoviny vyrobené ze semolinové mouky s ochucením dýně Hokkaidó ve tvaru Gnocchetti.
Hmotnost 350 g.
Detailní popis produktu
Detailní popis
Semolinové těstoviny s ochucením dýně jsou naším tipem pro vás.
Svojí jemnou chutí jsou vhodné pro všechny gurmány včetně dětí.
Při výrobě těchto těstovin se do těsta přimíchává dýňový krém z rozmixovaných čerstvých dýní Hokkaidó.
Žádná barviva ani stabilizátory
Při výrobě těstovin nepoužíváme žádná barviva, stabilizátory ani jiné "šmakulády".
Příchutě jsou obarveny výhradně přidávanou příchutí ze surovin, které se snažíme získávat z okolních zdrojů, jako jsou drobní pěstitelé, farmy a statky.
Díky kvalitním ingrediencím a pomalému způsobu sušení je dosaženo jedinéčné chuti.
Příprava
Na 100 g těstovin 1 l vody a 10 g soli. Do vroucí vody přidáme sůl a následně těstoviny. Vaříme 5–10 min. (dle tvaru těstovin). Ohřev vypneme, mírně nedovařené těstoviny necháme dojít ve vodě dokud nejsou Al dente „na skus“.
Skladování
Skladujte v suchu a temnu.
Co je semolina?
Semolina neboli semolinová mouka je pšeničná krupice umletá z tvrdé neboli tvrdozrnné pšenice (Triticum durum). Používá se zejména na výrobu kvalitních těstovin nebo pro přípravu semolinových (pšeničných) kuskusů, bulgurů a chalv. Vyšší kvalitu (těstoviny se nerozvářejí, mají vyšší nutriční hodnotu a nižší glykemický index) zajišťuje větší množství lepku. Semolinové produkty jsou tedy (stejně jako produkty ze špaldy) nevhodné pro bezlepkovou dietu.
Složení
Semolina (mouka z tvrdé pšenice Triticum durum), panenský olivový olej, dýňový krém.
Nutriční hodnoty
Průměrná výživová hodnota ve 100g:
Energetická hodnota: 1275 kJ/305 kcal
Tuky celkové: 1,8 g
Nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy využitelné: 62 g
Cukry celkové: 0,8 g
Bílkoviny celkové: 10 g
Sůl: 0,01 g
Upozornění
Kromě bezlepkových těstovin mohou ostatní druhy obsahovat stopové množství jiných ochucení, včetně alergenů (vejce).
Kategorie: | Řemeslné těstoviny - eshop |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.37 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.